FINANCIEEL INTERIM MANAGEMENT

De zelfredzaamheid van bedrijven is niet altijd geborgd. Het zou ook te kostbaar zijn om specialisten fulltime in dienst te hebben, met op elke kritische positie een dubbele bezetting.

Soms zijn er omstandigheden of aanleidingen die om een tijdelijke oplossing vragen. Door ziekte, zwangerschapsverlof, sabbatical of opzegging/ontslag kan overbruggingsmanagement door een ervaren interim-manager uitkomst bieden. Samen met u zoeken we naar een maatwerkoplossing om te voorkomen dat er te veel aanbrandt in de overbruggingsperiode. Uit ervaring weten wij dat de inzet van een tijdelijke manager met zijn/haar onbevangen blik tevens een kans biedt om een aantal verbeterpunten aan te pakken.

Een bedrijf kan ook in zwaar weer (crisis) verkeren. Met hulp van een ervaren crisismanager wordt snel inzicht verkregen in de bestaande situatie en wordt een (koers)verandering tot stand gebracht. Er kan ook sprake zijn van een tijdelijke behoefte aan een specialist. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een gespecialiseerde projectmanager voor een ERP-implementatie. Maar ook om een ervaren financieel manager die wordt ingezet op bepaalde momenten in het jaar of voor het verrichten van bijzondere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan maand- en jaarafsluitingen, ondersteuning bij audits, verandertrajecten etc.

APOLLO Control Support beschikt over een uitgebreid netwerk met gespecialiseerde interim-managers die op flexibele basis kunnen worden ingezet.