APOLLO Control  Support wordt geleid door twee ervaren financieel interim-managers. Naast deze partners werkt APOLLO Control Support samen met gespecialiseerde interim-managers en adviseurs die stuk voor stuk expert zijn op hun vakgebied.

Drs. Jan Broer RC

Jan is partner bij APOLLO Control Support en is een ervaren financieel manager. Zijn roots liggen in het MKB. Na ruim 20 jaar als financieel directeur te hebben gewerkt in een metaalbedrijf, is hij sinds 2006 werkzaam als financieel interim-manager. Daarbij heeft hij tal van opdrachten uitgevoerd in diverse branches. Hij kent de problemen en uitdagingen van MKB bedrijven uit eigen ervaring. Dit maakt hem tot een ideale sparringpartner voor ondernemers en managers. Jan heeft ruime ervaring op het gebied van het analyseren van bedrijfsprocessen en het implementeren van ERP systemen. Verder is hij gespecialiseerd in cost-management, managementinformatie en interne en externe financiële rapportages.

Contactgegevens

Ben H.S. Vos RA

Ben is partner bij APOLLO Control Support en is een ervaren financieel manager, projectmanager en adviseur. Na 7 jaren werkzaam te zijn geweest in de controlepraktijk van PWC en 8 jaar als controller en financieel manager in vaste dienstverbanden is hij sinds 2001 werkzaam als financieel interim-manager. Ben heeft gewerkt voor Nederlandse en Amerikaanse multinationals als Akzo Nobel, Wolters Kluwer, Friesland Campina, VNU, Hasbro inc. en Banta inc. Daarnaast heeft hij gewerkt voor diverse MKB bedrijven en (semi) overheidsbedrijven (ondermeer DUO/IB-groep, Reclassering). Ben is gespecialiseerd in interne beheersingsvraagstukken (inclusief risicomanagement en administratieve organisatie), managementinformatie en rapportages.